Artiesten, Auto's, Events, Recreatie, Winkelcentrum promotions

Mobile DJ VW

Wilt u Mobile DJ VW boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mobile DJ VW vindt u hier op deze pagina.

De ‘Mobile DJ VW’ is een oude Volkswagen Spijlbus uit 1961, beter bekend als de “hippiebus”. Deze is omgebouwd tot een wel heel bijzondere DJ- en entertainment bus. Hierin is een complete DJ-set geïnstalleerd, inclusief eindversterking. Het geheel is voorzien van een open dak waarin een DJ kan staan en dakimperialen waarop draaitafels en boxen kunnen staan. 

De bus is te huur om te draaien op feesten, festivals en bedrijfsevenementen. De muziekstijlen variëren van jazz en soul tot funk en dance. 

De Mobile DJ VW  kan geheel autonoom worden ingezet: als rondrijdende disco, als stilstaande DJ-booth en tevens als promotiewagen voor uiteenlopende doeleinden. 

Als je zo’n busje ziet komt de 70s vibe direct naar boven. Zo’n speciale DJ Booth staat prachtig op themafeestjes en geeft een bruiloftsfeest extra glans. Wil je dus echt iets bijzonder voor je feest? Wees origineel en huur een Volkswagenbusje als DJ Booth!

Wilt u meer weten over Mobile DJ VW?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mobile DJ VW is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mobile DJ VW.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mobile DJ VW ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mobile DJ VW zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mobile DJ VW

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens