Mobiele Saxofonist/DJ

Wilt u Mobiele Saxofonist/DJ boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mobiele Saxofonist/DJ vindt u hier op deze pagina.

Mobiele Saxofonist/DJ is een ambulante act maar toch goed hoorbaar voor een grotere groep. Met een draadloos dj boot/speaker systeem en zijn saxofonist verplaatst hij zich door del lokatie. Van swingende salsa tot funky soul behoort tot de mogelijkheden.

De kleding en het repertoire wordt van te voren met de opdrachtgever afgestemd.

Wilt u meer weten over Mobiele Saxofonist/DJ?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mobiele Saxofonist/DJ is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mobiele Saxofonist/DJ.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mobiele Saxofonist/DJ ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mobiele Saxofonist/DJ zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mobiele Saxofonist/DJ

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens