Mobiele Pianiste Iris

Wilt u Mobiele Pianiste Iris boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mobiele Pianiste Iris vindt u hier op deze pagina.

Iris geboren in 1987 is een klassieke pianiste met lef. Op 13 jarige leeftijd begon zij haar studie aan het Koninglijk Conservatorium, waar zij o.a. les kreeg van Sepp Grotenhuis, Kamilla Bystrova, David Kuyken en momenteel van Naum Grubert. Iris won al op jonge leeftijd verschillende prijzen en volgde vele masterclasses. Zo werd zij o.a. als enige Nederlandse pianiste uitgenodigd voor het Aspen Music Festival in Colorado, USA waar zij les kreeg van de befaamde pianopedagoog John Perry. 

Jaarlijks geeft Iris z’n 40 concerten in binnen en buitenland. Haar concertagenda bevat een weloverwogen mix van traditionele klassieke concerten, – zo trad zij op 13 jarige leeftijd al op in de Dr. Anton Philipzaal in Den Haag en 2 jaar later in het Concertgebouw in Amsterdam, – met daarnaast vreemde, spannende en onconventionele optredens. Zo werd speciaal voor haar de ‘vliegende vleugel’ ontworpen door Joep van Lieshout, waarmee ze de klassieke muziek uit de concertzaal haalt en naar de mensen brengt. In september 2009 werd ze met deze vleugel uitgenodigt voo het festival New York 400. Daar gaf ze mini concertjes op Times Sqaure, speelde in the Getto en voor Willem Alexander en Maxima. Ook opende zij in Oktober 2009 de twee concerten van Diana Ross in twee keer uitverkocht Gelredome. 

Ook was Iris in 2009/2010 te vinden op het Tweetakt festival, waar zij speelde voor een zaal vol Hip Hop jongeren, Habanna, de Winterparade, de Heineken Music Hall en Festival Classique. 

De komende maanden geeft Iris recitals in Frankrijk, speelt ze op het uitgast festival (Lelystad) en de muziek biennale Niederhein (Nijmegen) en zal ze zich richten op haar Bachelor eindexamen dat in janurari 2011 plaats zal vinden.

Met een vleugel op wielen door de stad crossen, in Den Haag of New York. Klinkt als een hoop gedoe, maar pianiste Iris doet het graag. “Lol trappen, dat is het. Ik noem het altijd buitenspelen.” 

Wilt u meer weten over Mobiele Pianiste Iris?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mobiele Pianiste Iris is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mobiele Pianiste Iris.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mobiele Pianiste Iris ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mobiele Pianiste Iris zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mobiele Pianiste Iris

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens