Mobiele DJ

Wilt u Mobiele DJ boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mobiele DJ vindt u hier op deze pagina.

Mobiele DJ is een vernieuwend fenomeen voor de entertainment-branche, een handzame geluidsunit met slimme DJ-functie. Verrijdbaar en voorzien van accustroom, dus overal inzetbaar.

Mobiele DJ is voorzien van een actieve speaker en een iPod-mixer. Het subtiele vermogen en de lage plaatsing van de speaker zorgt ervoor dat de aanwezigen ongestoord kunnen converseren. Verder zoekt de DJ de feestneuzen wel op!

Mobiele DJ staat dan ook voor: interactiviteit, subtiel geluid en vooral mobiliteit. Mobiele DJ is bij uitstek geschikt voor recepties, tuinfeesten, congressen, locaties met meerdere vertrekken, jaarmarkten, winkelcentra en bbq’s.

De solide terreinbanden zorgen ervoor dat Mobiele DJ ook op ruig terrein, boten en terrassen zijn weg vindt. De voordelen van Mobiele DJ op een rij:

  • subtiel geluidsvolume
  • mobiel
  • klein formaat
  • stroomvoorziening geïntegreerd

Naast het verzorgen van muziek door de eigen ingebouwde speaker kan Mobiele DJ m.b.v. een digitale stereo zender via elk PA /geluidssysteem de muziek mobiel verzorgen binnen een straal van 100 meter. Dit is interactief bij concerten/acts ed., gewoon tussen het publiek staan en/of lopen. Het vlaglogo bovenin de antennes zorgt voor de herkenbaarheid en door de solide terreinbanden vindt Mobiele DJ ook op ruig terrein zijn weg.

De voordelen van Mobiele DJ in deze zijn het optimale contact met het publiek en Mobiele DJ neemt geen ruimte in beslag op het podium.

Silent mobiele DJ

Om wat extra’s toe te voegen is het ook mogelijk om deze mobiele DJ als Silent mobiele DJ te boeken. Het ziet er erg ludiek uit om zo’n sliert van dansende mensen zonder geluid te zien. Er zijn meerdere kanalen te horen op de koptelefoons. Momenteel is dit een grote trend in de evenementen sector! 

Wilt u meer weten over Mobiele DJ?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mobiele DJ is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mobiele DJ.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mobiele DJ ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mobiele DJ zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mobiele DJ

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens