Mister Right

Wilt u Mister Right boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mister Right vindt u hier op deze pagina.

Mister Right boeken voor uw evenement is feest vanaf het begin!

Een coverduo dat op een heel energieke manier zijn nummers brengt. In verschillende sets bouwen zij op van stevige pop en rock tot swingende disco en salsa. In een originele mix wisselen ze de grote internationale en Nederlandstalige klassiekers naadloos af met heel recente top 40-hits.

Mister Right vult voor elke gelegenheid op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Niet alleen hun ruime repertoire, dat geschikt is voor zowel recepties, gala’s, cafés, uitbundige party’s of thematische invullingen, maar ook hun manier van optreden is vol overgave en humor. Zij begeven zich volledig draadloos tussen uw gasten en staan zo direct in contact met het publiek.

Geluid

Door de huidige techniek en de versterking kunnen zij een zeer uitgebreid en totaal muziekprogramma brengen.

Mobiel:

Ze bewegen zich draadloos door het publiek, waardoor ze de mensen op een speelse manier kunnen benaderen.

Kleding:

Voor elke gelegenheid wordt er het juiste kostuum uit de kast gehaald. Zowel chique party’s als themakleding behoord tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over Mister Right?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mister Right is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mister Right.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mister Right ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mister Right zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mister Right

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens