Miss Flora Gattina

Wilt u Miss Flora Gattina boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Miss Flora Gattina vindt u hier op deze pagina.

Miss Flora Gattina oftewel Floortje Laan, leeft om te dansen. Ze is een professioneel acroyoga-, burlesque -en paaldanslerares. Na vele jaren intensief verschillende dansstijlen beoefend te hebben (zoals Latijns-Amerikaans stijldansen, Argentijnse tango) besloot ze zich te specialiseren in Burlesque, de kunst van het verleiden. Al haar danservaring gecombineerd met de kracht van paaldanseres en de uitstraling van een showgirl maakt elke act (van Hollywood tot Buenos Aires stijl) van Miss Flora Gattina een lust voor het oog.

Als finaliste van Hollands Got Talent heeft ze persoonlijk uiting geven aan haar wens dat alle vrouwen op de wereld zich vrij genoeg voelen om ten alle tijden hun vrouwelijke kracht te laten zien en zich te sensueel voelen.

Miss Flora Gattina is met haar stijlvolle voorkomen zeer geschikt voor vele evenementen. Vraag ons naar de mogelijkheden! In de woorden van gerespecteerd jurylid Dan Karaty: you are spectacular…..in every way…classy and sexy.

Wilt u meer weten over Miss Flora Gattina?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Miss Flora Gattina is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Miss Flora Gattina.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Miss Flora Gattina ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Miss Flora Gattina zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Miss Flora Gattina

Gegevens van het optreden

Contactgegevens