Artiesten

Miss Faith

Wilt u Miss Faith boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Miss Faith vindt u hier op deze pagina.

Er zijn twee soorten artiesten. Je kan een artiest boeken of een entertainer. Wat heb je liever? Miss Faith heeft het allebei. Ze starten haar carrière toen ze 16 was. Toen zat ze in een populaire girlband. Ze had een druk werkschema, werd veel geboekt en had een eigene tv show.

Muziek is Miss Faith en Miss Faith is muziek. Je kunt duidelijk zien dat ze jaren lang ervaring heeft. Haar unieke mix van bekende EDM en zelf geproduceerde House is vol energie en past naadloos in iedere line-up. Beter nog, boekt u Miss Faith, boek je een ervaring, iets waar uw publiek het nog lang over zou hebben.

Wilt u meer weten over Miss Faith?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Miss Faith is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Miss Faith.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Miss Faith ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Miss Faith zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Miss Faith

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens