Winkelcentrum promotions

Mini Kerstman

Wilt u Mini Kerstman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mini Kerstman vindt u hier op deze pagina.

De Kerstman komt dit jaar niet van zijn sofa. Hij brengt de lach en zal zijn bel doen klinken. Hij is altijd in voor een praatje. Maar niet te lang, want hij is kort van stof. Hij heeft meteen een band met iedereen.

Wilt u meer weten over Mini Kerstman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mini Kerstman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mini Kerstman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mini Kerstman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mini Kerstman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mini Kerstman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens