Mini DJ Auto

Wilt u Mini DJ Auto boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mini DJ Auto vindt u hier op deze pagina.

Mini DJ Auto is vers uit de spuitcabine in Metalflake Gold! Mini Dj auto boeken is mogelijk voor uiteenlopende evenementen. Denk aan uw bedrijfsfeest, braderie, jaarfeest of winkelcentrum..

De Mini Disco! Uitgerust met complete licht en geluidsinstallatie is het de kleinste mobiele disco van het land en misschien wel de wereld! Zonder disco uitrusting is het een zeer opvallende promotiewagen en passen er 4 prachtige promodames in!

Wilt u meer weten over Mini DJ Auto?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mini DJ Auto is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mini DJ Auto.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mini DJ Auto ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mini DJ Auto zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mini DJ Auto

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens