Winkelcentrum promotions

Mile

Wilt u Mile boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mile vindt u hier op deze pagina.

Mile begon zijn carrière als veelbelovend muziek- en tekstschrijver in het voormalige Joegoslavië. Als zanger ontpopte Mile zich als een innemende vocalist, maar in eerste instantie blijft hij een technisch ontwikkelde gitarist. Hij maakt gebruik van diverse gitaren en eigen orkestbanden waardoor het repertoire zeer breed en internationaal is. 

Sfeervolle achtergrond muziek.

Ook is Mile akoestisch in te zetten voor de ontvangst van uw gasten. Deze veelzijdige virtuoos brengt muziek uit alle hoeken van de wereld en uit alle tijden: Mediterranen, Gipsy, Latin, easy listening, Russisch, Grieks en Italiaans. Naast thematische muziek brengt hij ook bekend populair cover repertoire.

Repertoire & geluidsniveau kan worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Wilt u meer weten over Mile?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mile is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mile.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mile ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mile zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mile

Gegevens van het optreden

Contactgegevens