Muziek

Mile Lukic Trio

Wilt u Mile Lukic Trio boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mile Lukic Trio vindt u hier op deze pagina.

Het Zigeunertrio Mile Lukic trio weet op fantastische wijze de sfeer te vertolken die in Oost-Europese landen heerst. Men waant zich dan ook in het hartje van Hongarije, Roemenië en Rusland, daar waar romantiek en temperament hand in hand gaan.Als geen ander weet het trio Mile Lukic trio de passie van de zigeunermuziek op geheel eigen akoestische wijze over te brengen op het publiek. Geen enkele muziek kan vergeleken worden met Zigeunermuziek.

Mile Lukic trio is uitermate geschikt voor uw receptie, dinerdansant maar ook op feestavonden boeken zij veel succes. De mooiste melodieën worden met een enorme virtuositeit en energie neergezet en laten deze van zichzelf al sprankelende muziek nog meer swingen.

Ook gemakkelijk in het gehoor liggende klassiekers worden door Mile Lukic trio stijlvol gebracht. Kleding kan worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever (o.a. traditioneel en smoking mogelijk) Bezetting; Viool, Accordeon, Gitaar.

Wilt u meer weten over Mile Lukic Trio?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mile Lukic Trio is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mile Lukic Trio.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mile Lukic Trio ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mile Lukic Trio zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mile Lukic Trio

Gegevens van het optreden

Contactgegevens