Mike Peterson

Wilt u Mike Peterson boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mike Peterson vindt u hier op deze pagina.

Mike voelde zich als kleine jongen al als een vis in het water op het podium en als 17 jarige jongen stond hij al in het voorprogramma van “Soul Legende” Lou Rawls. In Bloed, Zweet En Tranen, wist hij een derde plek te bemachtigen tijdens de finale.

Zijn carrière kwam in een stroomversnelling terecht, zo mocht hij 3 keer optreden in een volle Amsterdam ArenA met De Toppers. Deze entertainer werd gevraagd door niemand minder dan Ruth Jacott om mee te gaan op haar theatertournee, waar Mike het voorprogramma mocht verzorgen.

Hij zong tijdens haar show ook een indrukwekkend nummer samen met deze diva. Samen met rapper Yes-R stond hij bovenaan de hitlijsten met Altijd Bij Jou Zijn. Ook zelf behaalt hij prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekent Mike een platencontract met 8Ball /Dino music. En op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuwe muziek!

YouTube video

Wilt u meer weten over Mike Peterson?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mike Peterson is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mike Peterson.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mike Peterson ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mike Peterson zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Henrique Rodriguez

Tino Martin

George Michael Imitator

Zingende ijscoman met Italiaanse ijskar

Vieze Jack

Aanvraagformulier Mike Peterson

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens