Midgetgolf

Wilt u Midgetgolf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Midgetgolf vindt u hier op deze pagina.

Deze minivariant op golf is een populaire vakantiebezigheid en houdt u gegarandeerd een lange tijd bezig. Het doel van dit spel is om in zo weinig mogelijk slagen de bal in het doel (hole) te slaan. Dit wordt de spelers moeilijk gemaakt door verschillende hindernissen op elke baan. De speler die aan het einde van het spel bij alle banen in de minste slagen de bal in het doel heeft geslagen wint. Gegarandeerd een succes bij jong en oud. 

Wilt u meer weten over Midgetgolf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Midgetgolf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Midgetgolf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Midgetgolf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Midgetgolf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Midgetgolf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens