Michiel Borstlap

Wilt u Michiel Borstlap boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Michiel Borstlap vindt u hier op deze pagina.

Zowel solo als in verschillende samenstellingen speelt hij zalen plat. Samenwerkingen met grote nationale en internationale artiesten zijn alleszeggend. Van Herbie Hancock, Les Paul, George Duke en Gino Vannelli tot Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Janine Jansen en als solist van het Metropole String Orkest.

Wilt u meer weten over Michiel Borstlap?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Michiel Borstlap is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Michiel Borstlap.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Michiel Borstlap ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Michiel Borstlap zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Michiel Borstlap

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens