Michael Jackson imitator

Wilt u Michael Jackson imitator boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Michael Jackson imitator vindt u hier op deze pagina.

Deze Michael Jackson imitator treed al op met zijn show als Michael sinds 1982. Deze flitsende show is erg populair en hij reist met zijn show overal in Europa om het publiek te vermaken in clubs, privé party’s, trouwerijen en bedrijfsfeesten.

De enige echte Michael Jackson imitator brengt een enerverende show met wel 6 kledingwissels. 

Wilt u meer weten over Michael Jackson imitator?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Michael Jackson imitator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Michael Jackson imitator.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Michael Jackson imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Michael Jackson imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Michael Jackson imitator

Gegevens van het optreden

Contactgegevens