Artiesten, Festival, Muziek, Shows

Meuk

Wilt u Meuk boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Meuk vindt u hier op deze pagina.

Sinds 2012 speelt MEUK zijn boerenrock met een Brabants hart door heel Nederland op festivals, in feesttenten, dorpsfeesten, in cafés en alle andere plekken waar ze zitten te wachten op een echte boerenrock show met ballen en waar de tap niet snel leeg is!

Gewapend met stevige gitaren in combinatie met een vrolijke trekzak brengt deze band een combinatie van eigen werk en de grootste hits van hun helden, zoals Jovink,  BZB, Rowwen hèze, WC-experience, Mooi Wark, Pater Moeskroen, Normaal en vele anderen.

Een mooie balans van vette rock en vrolijke feestmuziek zorgt er voor dat het publiek keer op keer verrast, geprikkeld en vermaakt wordt met voor ieder wat wils. Dit in combinatie met een visueel aantrekkelijke show zorgt voor een onvergetelijke avond voor het publiek.

YouTube video

Wilt u meer weten over Meuk?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Meuk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Meuk.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Meuk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Meuk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Scrum

Level 6

Veul Gère

Music Line

Q5 New style

Aanvraagformulier Meuk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens