Winkelcentrum promotions

Met Sinterklaas naar het circus

Wilt u Met Sinterklaas naar het circus boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Met Sinterklaas naar het circus vindt u hier op deze pagina.

Een grootse Sinterklaasshow waarin de kinderen een bezoekje aan het Circus brengen.

Het was al een lang gekoesterde wens dat Sinterklaas naar het circus zou gaan. Zijn acrobatische pieten dienen nog veel bij te leren en hij wilde zelf wel eens ervaren wat het is om in een piste te staan. 

Tijdens deze vernieuwde circusshow maakt Sinterklaas met zijn pieten kennis van de snelle verrassende acts zoals jongleren, goochelen en grappige sketches. 

Wilt u meer weten over Met Sinterklaas naar het circus?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Met Sinterklaas naar het circus is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Met Sinterklaas naar het circus.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Met Sinterklaas naar het circus ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Met Sinterklaas naar het circus zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Mega Mindy

Het Zandkasteel

Woezel en Pip

Levend sinterklaasboek

Pieten school

Aanvraagformulier Met Sinterklaas naar het circus

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens