Met Piet op de foto

Wilt u Met Piet op de foto boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Met Piet op de foto vindt u hier op deze pagina.

Heb jij ook altijd met 1 of meerdere pietjes op de foto gewild? Dan is dit je kans! Er lopen maximaal 4 pietjes die met alle liefde met jou op de foto willen. 

De pietjes zijn op locatie waar hun met jou op de foto willen. Uiteraard zorgen wij voor een leuke achtergrond, zodat wij of je ouders een leuke foto kunnen schieten.  (Foto’s worden enkel met toestemming genomen).

Wilt u meer weten over Met Piet op de foto?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Met Piet op de foto is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Met Piet op de foto.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Met Piet op de foto ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Met Piet op de foto zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Met Piet op de foto

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens