Meneer Kaktus en de Pepernotencode

Wilt u Meneer Kaktus en de Pepernotencode boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Meneer Kaktus en de Pepernotencode vindt u hier op deze pagina.

Sinterklaas komt dit jaar met meneer Kaktus langs om feest te vieren met de Pepernotencode show. Ieder kind en ouder krijgt bij aanvang van de voorstelling een vuistdikke pepernoot met daarop een code. Kraak je de code, dan krijg je alvast een cadeautje van Sinterklaas.

Meneer Kaktus verrast jong en oud en Sinterklaas met liedjes en sketches uit de Grote Meneer Kaktus Show. Bovendien wordt er een aanval gedaan op het wereldrecord Sinterklaasliedjes zingen. Het Sinterklaasfeest zoals het gevierd moet worden, met elkaar en genietend van elkaar. ‘Want,’ om het met Sinterklaas te zeggen, ‘als je samen geniet dan slijt je niet!’

Puur jeugdsentiment voor de oudere jeugd, huidige papa’s en mama’s, en voor de kinderen van nu een spectaculaire show, waar jong en oud van zal genieten.

Wilt u meer weten over Meneer Kaktus en de Pepernotencode?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Meneer Kaktus en de Pepernotencode is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Meneer Kaktus en de Pepernotencode.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Meneer Kaktus en de Pepernotencode ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Meneer Kaktus en de Pepernotencode zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Meneer Kaktus en de Pepernotencode

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens