Meneer en Mevrouw de Bok

Wilt u Meneer en Mevrouw de Bok boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Meneer en Mevrouw de Bok vindt u hier op deze pagina.

Meneer en mevrouw De Bok zijn misschien wel de bekendste typetjes van André van Duin en Corry van Gorp. Dit komische duo wordt nu subliem nagedaan door Bart en Maggy.

Bart Juwett is, al bijna zijn hele leven, imitator van Andre van Duin. Maggy is Nederlands beste Marylin Monroe imitator. Samen brengen  zij Meneer en Mevrouw de Bok weer tot leven.Op zeer gedetailleerde manier en vol passie imiteren zij dit bijzondere duo.

Inzetbaar voor allerlei evenementen. Denk bijvoorbeeld aan uw receptie of personeelsfeest waar Arie en Bep graag geziene gasten zullen zijn. In uw winkelcentrum zullen zij ook de nodige lachers op hun hand krijgen. En zelfs voor een podium act zijn Meneer en mevrouw de bok niet schuw.

Wilt u meer weten over Meneer en Mevrouw de Bok?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Meneer en Mevrouw de Bok is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Meneer en Mevrouw de Bok.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Meneer en Mevrouw de Bok ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Meneer en Mevrouw de Bok zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Meneer en Mevrouw de Bok

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens