Winkelcentrum promotions

Meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten

Wilt u Meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten vindt u hier op deze pagina.

Wat is er nou leuker dan samen met Sinterklaas en een van zijn pieten een praatje te maken op 1,5 meter afstand. Met de meet en greet is er de mogelijkheid om gezellig met sinterklaas te praten en de vragen te stellen die je altijd al had willen weten. Dan is dit de uitgelegen kans om ze te stellen. De Sint en zijn pieten zullen gedurende de meet en greet gewenst cadeaus uitdelen, op de foto gaan op 1,5 meter afstand met iedereen die dat wilt en eventueel kunnen de leukste sinterklaas liedjes gezongen worden met de pieten en de sint zelf. Al met al wordt er dus voor gezorgd dat kinderen een leuk bezoek krijgen van Sinterklaas en een onvergetelijke tijd beleven. 

De meet en greet wordt op 1,5 meter afstand gehouden met de maatregelen die volgens het RIVM gelden. 

Wilt u meer weten over Meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Meet en greet met Sinterklaas en zijn pieten

Gegevens van het optreden

Contactgegevens