Meer met mozaiek

Wilt u Meer met mozaiek boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Meer met mozaiek vindt u hier op deze pagina.

Samen iets creatiefs doen: inspireren, durven en losser worden. Samen een gedeelde ervaring rijker zijn en bovendien met een tastbaar resultaat. Een workshop ‘mozaïeken’ leidt tot een kunstwerk dat een centrale plaats binnen de organisatie krijgt. In de entree bijvoorbeeld of op de afdeling. Een stukje Park Güell met de befaamde mozaïek van Gaudí nagebootst binnen de organisatie.

Wilt u meer weten over Meer met mozaiek?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Meer met mozaiek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Meer met mozaiek.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Meer met mozaiek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Meer met mozaiek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Meer met mozaiek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens