Meer Liefde In Het Leven

Wilt u Meer Liefde In Het Leven boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Meer Liefde In Het Leven vindt u hier op deze pagina.

Dit sprankelende duo gaat maar voor één ding: Meer liefde in het leven!

Met hulp van hun verschillende hartjes mag het publiek een keuze maken tussen bijvoorbeeld; het ‘zoete hart’ (iets te snoepen), het ‘uitvoerende hart’ (een kleine performance), het ‘warme hart’ (een knuffel vol met liefde) en niet te vergeten het ‘herinneringshart’ (Polaroidfoto).

Kortom dit duo draagt bij aan succes op iedere gelegenheid en zorgt gegarandeerd voor meer liefde in de wereld!

YouTube video

Wilt u meer weten over Meer Liefde In Het Leven?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Meer Liefde In Het Leven is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Meer Liefde In Het Leven.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Meer Liefde In Het Leven ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Meer Liefde In Het Leven zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Meer Liefde In Het Leven

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens