Maylissa Row

Wilt u Maylissa Row boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Maylissa Row vindt u hier op deze pagina.

Maylissa Row is een zangeres die samen met haar gitarist uw feest/evenement/bijeenkomst komt opluisteren. 

Voor de oplettende kijker is Maylissa Row geen onbekende. Een paar jaar geleden deed zij als 17-jarige namelijk mee aan The Voice of Holland en schopte het tot de knock-outs. Vond ze het erg dat ze niet won? Nee hoor. Maylissa vond het een fantastische ervaring en linksom of rechtsom blijft ze toch met muziek bezig, want dat is ze al vanaf haar 6e jaar. 

De persoon, maar ook de artiest Maylissa kenmerkt zich door een mooie mix van bescheidenheid, sympathie en kracht. En dat hoor je ook terug in haar zang. 
Qua repertoire is de term Old Classics & Modern Acoustic het beste van toepassing. Ze zingt eigenlijk alleen maar nummers die we allemaal kennen, van bijv. Stevie Wonder of Whitney Housten, maar ook van Ed Sheeran of Billie Eilish. 

Dus bent u op zoek bent naar een beeldschone ontvangst van uw gasten, naar achtergrondmuziek, naar een invulling van een rust moment of een gezellig feestje, dan is Maylissa, samen met haar gitarist het juiste antwoord.

YouTube video

Wilt u meer weten over Maylissa Row?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Maylissa Row is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Maylissa Row.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Maylissa Row ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Maylissa Row zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Maylissa Row

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens