Overig Entertainment, Shows

Matti Boegatti

Wilt u Matti Boegatti boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Matti Boegatti vindt u hier op deze pagina.

Deze stoere, foute, goedgebekte Ras-Amsterdammer zou in een vorig leven letterlijk een lang en berucht leven kunnen hebben geleid in de Jordaan… Matti`s jeugd speelde zich dagelijks af tussen de klanken van Johnny Meyer, Manke Nelis, en Tante Leen. Amste`damse roots zitten dus in het bloed en zullen hier ook `neffer nooit nie’ uitgaan! Matti B. kruipt letterlijk ‘in de huid van’  dit zeer succesvolle typetje!

Menigeen vroeg reeds bloedserieus aan Matti in welke A`damse wijk hij woont…  en dat is de ultieme bevestiging dat je goed bezig bent!!

De zang, de klemtoon, het adrem reageren op reacties uit het publiek… Zijn veelzijdige avondvullende show, getiteld: `Matti Boegatti`s Rondje Amsterdam’  zet zelfs de `aller-droogste ambtenaar’ op een fout voetstuk door de gouden combinatie zingen & plat Jordanese humor. Niemand blijft onopgemerkt…..

Ook tijdens menig groot Smartlappenfestival mocht  hij `acte de présence’ geven, om er enkele te noemen: Tilburg, Laren, Utrecht (grootste festival van Nederland!) Maastricht, Sittard, Amsterdam & Roeselare(B) enz.

Wilt u meer weten over Matti Boegatti?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Matti Boegatti is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Matti Boegatti.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Matti Boegatti ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Matti Boegatti zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Matti Boegatti

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens