Culinair, Workshop

Mathijs Vrieze

Wilt u Mathijs Vrieze boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mathijs Vrieze vindt u hier op deze pagina.

In flitsende shows geeft Mathijs Vrieze op maat gemaakte kookshows op basis van diverse ingrediënten en producten. Hij komt overal in het land en bereid ter plekke van alles, terwijl hij de show garneert met zijn kookweetjes, anekdotes en tips voor een gezonder leven. Als ‘slagroom op de taart’ voegt hij er ook nog een leuke interactieve spelshow “ruik en proef met je ogen dicht” aan toe. Indien gewenst kan Mathijs speciale recepten schrijven welke uitgedeeld kunnen worden aan de bezoekers.

Kids spelshow: met gezond verstand

Mathijs maakt kinderen op speelse wijze bewust van wat voeding doet met je lijf. De rode draad in deze spelshow is dat kinderen leren dat ze gezonde keuzes kunnen maken voor een fit leven. Gezond eten en snoepen, bewegen en computeren, het gaat om de balans. Mathijs kiest tijdens de spelshow telkens enkele kinderen uit het publiek en presenteert verschillende leuke interactieve spellen. Leuk om mee te doen en leuk om naar te kijken. Mathijs kan ook een kleurige gezonde smoothie meebrengen voor de kids.

Proeven: uit de keuken van Mathijs

Met zijn eigen prachtige mobiele keuken, waar niets aan ontbreekt, komt Mathijs goed voorbereid door heel het land. Ideaal voor een bedrijfsopening, feest, open dag, presentatie, beurs of een andere gelegenheid waar bezoekers graag proeven en Mathijs op z’n vingers willen kijken tijdens de bereidingen. Mathijs maakt verschillende hapjes klaar en laat zich graag uitdagen om met bepaalde ingrediënten te werken. Ieder gerecht is te proeven en voorziet hij van een persoonlijke toelichting, geeft tips en beantwoord vragen van passanten.

Workshop/Clinic: koken doe je samen

In teamverband laat Mathijs de deelnemers tijdens zijn workshops/clinics eenvoudige gerechtjes bereiden. Hij zorgt voor bewustwording, samenwerken, het ontwikkelen van smaak en het maken van de juiste keuzes. De workshop/clinic is eenvoudig in te passen op iedere locatie. Mathijs presenteert eerst een aantal basisbeginselen en aansluitend kunnen er de volgende (koude) gerechten gemaakt worden: avocado quacamole, chocolade walnoten, smoothies, basilicumpesto, champignonsalade met balsamicodressing, kruidige hüttenkäse spread en gerookte kipsalade. Het resultaat is de lunch! Tussendoor presenteert Mathijs ook nog een leuke kookquiz met gezellige prijzen.

Workshop /Lekker en gezond koken met insecten

Het woord ‘insect’ roept bij de doorsnee Nederlander eerder de kriebels op dan dat men het associeert met een lekker hapje. Toch worden insecten bijna overal ter wereld gegeten, vaak zelfs als zeer gewilde delicatesse”. ‘Maar wat de boer niet kent, dat eet hij niet” Het eten van insecten zit kennelijk dus tussen de oren! Het eten van insecten in de nabije toekomst is een grote stap richting een duurzamer leven! Daarnaast zitten de ‘fruits de terre’ vol met eiwitten en het belangrijkste het is ook gewoon nog lekker.Tv-kok Mathijs Vrieze laat u zien met welke insecten u kunt koken, hoe u deze in uw dagelijkse maaltijden kunt verwerken, zet u zelf aan de slag en natuurlijk mag u alles proeven.

Wilt u meer weten over Mathijs Vrieze?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mathijs Vrieze is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mathijs Vrieze.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mathijs Vrieze ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mathijs Vrieze zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mathijs Vrieze

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens