Overig Entertainment, Shows, Sprekers, Winkelcentrum promotions

Martijn Martell

Wilt u Martijn Martell boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Martijn Martell vindt u hier op deze pagina.

Kindershow – goochelaar – presentator

Kindershow
Actie, humor en magie. Dat is wat Martijn Martell brengt in zijn spetterende kindershows. Martijn weet als geen ander de kinderen maar ook ouders te trakteren op een supershow.

Magische momenten en kleurrijke ballonnen worden afgewisseld met liedjes en dolkomische situaties. Tijdens de show mogen ook de kleine feestbeesten Martijn assisteren zodat zij zich een echte ster mogen noemen. Martijn verrast met een magische, maar vooral interactieve show die door de vakwereld werd bekroond met de Kids Magic Efteling award.

Goochelaar
Martijn Martell is een graag geziene gast aan iedere tafel. Op ontspannen wijze, maar wel met vingervlugge handen weet hij de meest mysterieuze wondertjes onder uw ogen te laten gebeuren, waar nog lang over nagepraat zal worden. Kaarten, touwen, ballen en elastiekjes, op

het eerste oog doodnormale voorwerpen, waar Martijn de meest wonderbaarlijke trucs mee uithaalt!

Martijn zorgt voor verbluffend mobiel vermaak. Veelal weet hij zelfs gasten te verrassen door ze hun eigen horloge of telefoon “cadeau” te geven.

Presentator
Martijn Martell is de presentator bij uitstek wanneer de toon spraakmakend en luchtig dient te zijn! Product presentaties, modeshows of feestavonden…

geen presentatieklus is hem te gek!

Martijn heeft onder meer in verschillende attractieparken de presentatie van de “Yu gi oh” spelshow op zich genomen, voor Campina product presentaties gedaan maar praat ook artiestenprogramma’s aan elkaar. Met zijn spraakmakende enthousiasme en woordenwaterval is hij de gastheer voor elk evenement.

Wilt u meer weten over Martijn Martell?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Martijn Martell is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Martijn Martell.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Martijn Martell ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Martijn Martell zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bart Juwett

Harold Verwoert

Aanvraagformulier Martijn Martell

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens