Marly van der velden

Wilt u Marly van der velden boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marly van der velden vindt u hier op deze pagina.

Marly van der Velden is een Nederlandse actrice. Ze kreeg bij het grote publiek vooral naamsbekendheid door haar rol als de rijke Nina Sanders die ze sinds 2005 in de soap Goede tijden, slechte tijden speelt.

Van der Velden deed in 2003 als latindanseres mee aan de Nederlandse kampioenschappen in de categorie debutanten. Op haar veertiende jaar trad zij al op in verschillende theaterproducties. Ook gaf zij een dansoptreden in de Kuip in 2003 tijdens de presentatiedag van Feyenoord. In 2010 werd Van der Velden ambassadrice van Human Concern, een stichting die zich inzet voor een goede behandeling tegen eetstoornissen. In het tijdschrift Viva vertelde zij voor het eerst over haar eigen ervaring en hoe zij haar eetstoornis had overwonnen.

In 2009 schreef zij vier maanden lang een column in het jongerenblad Hitkrant. Samen met haar GTST-collega Liza Sips hield zij wekelijks een mailcorrespondentie over hun leven zowel werk als privé. Ook had Van der Velden samen met haar GTST-collega Gigi Ravelli een sieradenlijn opgezet, met de naam Kuise Meisjes. Daarnaast hadden ze samen een kledinglijn geïntroduceerd onder de naam “Label 13”. Beide dames droegen ook regelmatig hun eigen werken in de soapserie.

Wilt u meer weten over Marly van der velden?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marly van der velden is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marly van der velden.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marly van der velden ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marly van der velden zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Marly van der velden

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens