Markant

Wilt u Markant boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Markant vindt u hier op deze pagina.

John Kanters en Mark Peeters staan garant voor een bruisende show met veel kwaliteit en humor. Op een compleet aangekleed podium met lichtshow, special effects, toetsen, gitaar, saxofoon en drumpad komen zowel de nieuwste Top 40-nummers voorbij als Nederlandstalige meezingers, hardrock, rock en rock-‘n-roll, Golden Oldies, disco en heel veel feestmuziek!

Mark heeft een geweldige stem met een groot bereik en John zingt en rapt ook een gedeelte van het repertoire. Er komen diverse acts voorbij zoals een Blues Brothers-act met saxofoon tussen het publiek en een Duitse act met Duitse feestmuziek. Duo marKant is een feestband voor evenementen, personeelsfeesten, bruiloften, kermissen en privé-feesten. In een grote feesttent of in een klein café, alles is mogelijk. marKant is professioneel entertainment voor jong en oud!

Wilt u meer weten over Markant?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Markant is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Markant.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Markant ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Markant zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Markant

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens