Mark Wildemans

Wilt u Mark Wildemans boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mark Wildemans vindt u hier op deze pagina.

Mark als Bob de Rooy

Mark Wildemans verbluffend imitator van Bob de Rooy. Sprankelend entertainment tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, feestavonden, vrijgezellenparty’s en in het café op de hoek. Het publiek raakt direct betrokken bij Bob’s Bingo, Safe negerzoenen, en het Ritmisch sensueel komkommereten. Maar natuurlijk zingt Mark ook een aantal van uw favoriete nummers waarbij -Vlieg met me mee naar de regenboog- uiteraard niet ontbreekt. Uiteraard kunnen voor elke gelegenheid speciale teksten en nummers worden geproduceerd.

Presentator

Mark Wildemans is tevens te boeken als avondvullend presentator. Zijn fantastische improvisatie vermogen en komische interactie met het publiek geven uw avond net dat beetje extra. Mark als rode draad in het programma zorgt ervoor dat alle acts vloeiend in elkaar overlopen. Tevens is het mogelijk de presentatie te combineren met de Bob de Rooij act.

Wilt u meer weten over Mark Wildemans?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mark Wildemans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mark Wildemans.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mark Wildemans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mark Wildemans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mark Wildemans

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens