Mariska van Kolck

Wilt u Mariska van Kolck boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mariska van Kolck vindt u hier op deze pagina.

Mariska van Kolck heeft een behoorlijke staat van dienst weten op te bouwen in de showbizz wereld. Deze all round lady is van alle markten thuis. Niets is Mariska vreemd, zo presenteerde ze diverse TV-programma’s zoals popformule en maakte ze deel uit van het ‘Wie Ben Ik’ – team. Tevens schitterde Mariska in de films ‘De Gulle Minnaar’ (met o.a. Peter Faber en Sylvia Millecam) en ‘Pipo en de P.P. Parelridder’ (als Mammaloe). 

Daarnaast is Mariska natuurlijk een gevestigde naam in de Musical-Wereld. Zo ontving zij in 2006 de Ouvre Award voor al haar gedane prestaties op het gebied van Theater. De musicals waarin deze kanjer schitterde zijn bijna ontelbaar. Een greep uit de musicals waarin Mariska act de presence gaf. 42nd Street, De Kleine Zeemeermin, Oliver, Beauty and the Beast, Wat Zien Ik en De Jantjes. Mariska werd ook tweemaal genomineerd voor de ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ in een musical. 

In 2007 speelt Mariska in de musical ‘Ciske de Rat’ waarin ze de rol van Tante Jans za gaan vervullen. Tevens zal Mariska in het theaterseizoen 08/09 een 60 tal theaterconcerten gaan geven onder de titel ‘On The Top Of The World’ en als Leading Leady schitteren in een Carpenters Songbook! Kortom: Mariska is een muzikale duizendpoot die breed inzetbaar is, en van alle markten thuis is! 

Wilt u meer weten over Mariska van Kolck?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mariska van Kolck is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mariska van Kolck.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mariska van Kolck ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mariska van Kolck zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mariska van Kolck

Gegevens van het optreden

Contactgegevens