Marcell & Company

Wilt u Marcell & Company boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marcell & Company vindt u hier op deze pagina.

Een vernieuwde en snelle kindershow door Marcell & Company. Deze traditionele circus clown en zijn assistant weten als geen ander het publiek te boeien. Verrassende acts met jongleren, goochelen, sketches en interactie met publiek.

Marcell is al jaren vaste man in het trio Los Ginos bij Circus Royal. Hiermee hebben ze al vele theaters, plaatsen en landen bezocht. Professionele en verrassende kindershow door twee personen. Incl. geluid.

Wilt u meer weten over Marcell & Company?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marcell & Company is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marcell & Company.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marcell & Company ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marcell & Company zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Marcell & Company

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens