Marcel, Susanne en DJ

Wilt u Marcel, Susanne en DJ boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marcel, Susanne en DJ vindt u hier op deze pagina.

Een middag of avondvullend programma van 3 uur in stijl naar keuze ( jazz, lounge, deep house, easy listening, feest/Hollands , tropical party, Disco Party.

Zanger, DJ en entertainer Marcel is bekend van Café Bolle Jan in Amsterdam waar hij jaren iedere donderdagavond werkte als zanger, en is finalist geweest van de Hennie Huismans Soundmixshow met het nummer Unchained Melody.  Ook heeft hij samen met andere zangers van Café Bolle Jan opgetreden in een volle Arena tijdens “René Froger Live at the Amsterdam ArenA”

Samen met zijn zus Susanne maken zij van uw evenement een onvergetelijke avond.  Met een zeer afwisselend programma aan muziek variërend van Hollandse meezingers tot swingende Rock and Roll en van Disco en Soul tot ballads tot aan salsa en samba, alles is mogelijk. Susanne, een uitstekende zangeres met een uitgebreid referentiekader. Denk hierbij aan diverse theaterproducties maar ook aan de musicals van Joop van de Ende. Susanne’s repertoire is erg uiteenlopend. Ze zingt meeslepende balads zoals Your Song van Elton John en Sacrifice van Anouk, en ook gezellige en herkenbare up tempo nummers zoals de bekende Dance Classic Proud Mary en Nederlandstalig behoort ook tot haar repertoire. 

Inclusief geluidsset, design dj booth en sfeerverlichting, eventueel klein afgerokt podium.

Wilt u meer weten over Marcel, Susanne en DJ?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marcel, Susanne en DJ is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marcel, Susanne en DJ.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marcel, Susanne en DJ ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marcel, Susanne en DJ zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Marcel, Susanne en DJ

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens