Artiesten, Entertainment, Events, Muziek

Mara Julia

Wilt u Mara Julia boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mara Julia vindt u hier op deze pagina.

Mara, geboren in 2001, is een enthousiaste en sprankelende zangeres met een indrukwekkend stembereik. Haar passie voor muziek en zang heeft haar op een bijzondere muzikale reis gebracht.

Op elfjarige leeftijd betoverde Mara haar publiek tijdens de eindmusical van groep 8 met een weergaloze solo. Dat moment bevestigde haar roeping: “Dit is wat ik wil!”

Mara ontwikkelde haar talenten verder met piano- en zanglessen. In 2019 trad ze op voor 3000 mensen in Middenbeemster, waar ze indruk maakte met haar krachtige stem en ontroerende performance.

Sindsdien is Mara een veelgevraagde artieste, optredend bij grote evenementen en persoonlijke gelegenheden. In 2022 nam ze deel aan ‘The Voice of Holland’, wat een nieuwe mijlpaal in haar carrière betekende.

Mara droomt ervan door het land te toeren met eigen shows en zelfgeschreven muziek. Haar ultieme droom? Een duet met Adele. Met haar sterke stem en vastberadenheid blijft Mara groeien als artieste, klaar voor nieuwe muzikale avonturen.

Wilt u meer weten over Mara Julia?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mara Julia is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mara Julia.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mara Julia ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mara Julia zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Danny Temming

Metzzo

NICOLAS DE KERSTMAN EN DE SANTA SINGERS

Esther van Heeswijk

Ingrid Simons

Aanvraagformulier Mara Julia

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens