Manuel de stierenvechter

Wilt u Manuel de stierenvechter boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Manuel de stierenvechter vindt u hier op deze pagina.

Manuel, de stierenvechter zonder stier maar wel met een ontwapenende blik!

Hij vertelt graag over zijn passie. Welke passie? Nou gewoon wat hem te binnen schiet. Deze humoristische act zorgt er gegarandeerd voor dat het publiek de hele avond zal lachen!

Wilt u meer weten over Manuel de stierenvechter?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Manuel de stierenvechter is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Manuel de stierenvechter.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Manuel de stierenvechter ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Manuel de stierenvechter zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Manuel de stierenvechter

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens