Muziek

Manilla Coverband

Wilt u Manilla Coverband boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Manilla Coverband vindt u hier op deze pagina.

Manilla coverband behoort al 5 jaar tot de top van het Nederlandse covercircuit. Manilla orkest combineert vakmanschap met entertainment en een stijlvolle, enthousiaste presentatie. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsevenement, een festival of een stampvolle feesttent: coverband Manilla weet het publiek te verleiden met haar muziek en zo elk event tot een onvergetelijk feest te maken.

Repertoire coverband Manilla.

Het repertoire van coverband Manilla is divers en verrassend; van de laatste Top 40 hits tot de mooiste disco-dance classics en van de dampende rock tot de Nederlandstalige feestknallers. Manilla is niet alleen een geweldige band met heel veel interaktie maar ook een band die direct de aansluiting met ieder publiek weet te vinden. Voor iedere opdrachtgever is het werken met coverband Manilla altijd weer een feest. De uiterst bekwame crew van technici, een band die zich zeer flexibel altijd en overal opstelt, een fantastische geluid- en lichtshow, allemaal ingrediënten die van ieder optreden van Manilla een succes maken!

Wilt u meer weten over Manilla Coverband?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Manilla Coverband is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Manilla Coverband.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Manilla Coverband ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Manilla Coverband zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Bijtels

Upnote

FloorJaxx

Vangrail

Peen

Aanvraagformulier Manilla Coverband

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens