Make your rap

Wilt u Make your rap boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Make your rap vindt u hier op deze pagina.

Rap is een van de elementen van de Hiphopcultuur. Door middel van rap kan je op een creatieve manier een boodschap overbrengen, je gevoel uiten, jezelf en andere aan het denken zetten, een discussie starten, genuanceerd omspringen met gevoelig liggende onderwerpen en deze onderwerpen bespreekbaar maken in een groep of gewoon lekker rijmen over alledaagse zaken. 

Het mooie van rap is dus dat je het altijd kan koppelen aan elk thema of onderwerp! Bij de rap workshop wordt er niet alleen een rap gemaakt door de deelnemers maar deze rap wordt ook nog eens opgenomen met behulp van onze mobiele studio. Deze studio is binnen enkele minuten op elke locatie aan te sluiten.

Wilt u meer weten over Make your rap?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Make your rap is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Make your rap.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Make your rap ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Make your rap zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Make your rap

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens