Mai`ana

Wilt u Mai`ana boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mai`ana vindt u hier op deze pagina.

 Mai`ana is een Polynesische Halau (school) en showgroep die opgericht is en geleid wordt door Conchita Joenoes. Conchita Joenoes is naast Mai`ana o.a. bekend als landelijke organisator van de Pasar Malam Gambir en tropische feesten.

Conchita is opgeleid in Hawaii en is een gediplomeerde ´Kumu´ (leraar van het Hawaii cultureel erfgoed waaronder dans en muziek een belangrijke plaats innemen). Daarnaast is zij leraar in Polynesische dansen van o.a. Tahiti, Maori (Nieuw Zeeland) en Samoa. De danseressen (profs) gaan regelmatig naar Hawaii voor training en internationale wedstrijden. Mai`ana heeft op Hawaii de 1e prijs gewonnen in de categorie ´Buitenlandse groepen` van het E Ho’ i Mai I ko Piko Hula festival (Terugkeer naar de bron) Regelmatig komen er Hawaiianen en Tahitianen naar Nederland waarmee Conchita workshops verzorgt. Mai`ana is door live begeleiding van een eigen band ( Drums, Zang, Gitaren, Hawaii Uke, Tahiti uke, Pahu, Ipu, fluit etc.) uniek voor Nederland en voor een groot deel ook in Europa

Wilt u meer weten over Mai`ana?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mai`ana is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mai`ana.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mai`ana ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mai`ana zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mai`ana

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens