Look a Like

Maggy meets Marilyn

Wilt u Maggy meets Marilyn boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Maggy meets Marilyn vindt u hier op deze pagina.

Het is aan het einde van de jaren vijftig. U staat oog in oog met de meest adembenemende vrouw uit Hollywood: Marilyn Monroe!

Maggy neemt u mee terug in de tijd en schittert als Marilyn op uw feest, of opening. Zij brengt live de klassiekers van Marilyn ten gehore, zij zingt de jarige zwoel toe “…Mmmister President..” en mengt zich onder de gasten voor een verleidelijke knipoog of een foto.

De zang act duurt twee keer 15 minuten, met kledingwissel en windmachine. U kunt Maggy ook boeken voor een acte de présence (alleen aanwezigheid) om uw gasten te verwelkomen en met ze op de foto te gaan. 

Wilt u meer weten over Maggy meets Marilyn?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Maggy meets Marilyn is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Maggy meets Marilyn.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Maggy meets Marilyn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Maggy meets Marilyn zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Kathleen

Sandy Kandau

Tjindjara

Big Black & Beautiful

OG3NE

Aanvraagformulier Maggy meets Marilyn

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens