Mad Hatter steltloper

Wilt u Mad Hatter steltloper boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mad Hatter steltloper vindt u hier op deze pagina.

Steltlopers trekken overal en altijd de aandacht. Het publiek wordt dan ook gegrepen door de spectaculaire kunst van het lopen op metershoge stelten. Fantastische creaties, alsof ze van een andere wereld komen. 
Deze uiteenlopende theatrale acts op stelten, zijn geschikt voor o.a. evenementen, (bedrijfs) feesten, dance events, festivals en beurzen.  

Wilt u meer weten over Mad Hatter steltloper?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mad Hatter steltloper is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mad Hatter steltloper.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mad Hatter steltloper ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mad Hatter steltloper zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Mad Hatter steltloper

Gegevens van het optreden

Contactgegevens