Maarten van Rossem

Wilt u Maarten van Rossem boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Maarten van Rossem vindt u hier op deze pagina.

Prof. dr. Maarten van Rossem was tot 2008 hoogleraar Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht en is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Daardoor is hij een bekende Amerikadeskundige. Het grote publiek kent Maarten van Rossem vooral als televisiepersoonlijkheid.

Maarten van Rossem is in 1943 geboren in Zeist. In 1962 ging Maarten Geschiedenis studeren aan de Universiteit Utrecht. In 1984 bracht Maarten zijn eerste boek uit genaamd ‘De Verenigde Staten in de twintigste eeuw’. In 2003 is Maarten van Rossem uitgeroepen tot Historicus van het jaar volgens het Historisch Nieuwsblad.

Sinds 2012 is Maarten te zien als jurylid in de Slimste Mens en sinds 2015 heeft hij een eigen programma, Hier Zijn de Van Rossems, die hij met zijn broer Vincent en zus Sis (Mary van Rossem) presenteert. 

Wilt u meer weten over Maarten van Rossem?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Maarten van Rossem is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Maarten van Rossem.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Maarten van Rossem ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Maarten van Rossem zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Maarten van Rossem

Gegevens van het optreden

Contactgegevens