Artiesten

Maan

Wilt u Maan boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Maan vindt u hier op deze pagina.

Met haar eerste album ‘Onverstaanbaar’ weet Maan zelfs haar grootste fans te verrassen. Op dit persoonlijke album stelt de zangeres zich kwetsbaar op. Titeltrack ‘Onverstaanbaar’ zet de toon: “Ik ben superblij met wat er nu allemaal gebeurt in mijn leven, maar ik wil jullie ook de andere kant laten zien.” 

De veelzijdigheid in haar stem en muzikaliteit zorgt ervoor dat Maan zich moeiteloos en succesvol kan bewegen in verschillende stijlen zonder zichzelf te verliezen. Van de gouden en platina hits van ‘Hij Is Van Mij’ (feat. Bizzey), ‘Spijt’ en ‘Blijf Bij Mij’ tot ‘Lief Zoals Je Bent’, ‘Zo Kan Het Dus Ook’ en het bijzondere ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’. 

Deze veelzijdigheid vertaalt zich ook in de vele samenwerkingen van Maan, met onder andere Sevn Alias, Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Bizzey en Tabitha. Nadat ‘Onverstaanbaar’ binnenkwam op de eerste plek in de Nederlandse Alnum Top 100 werd al snel duidelijk dat het album een groot succes zou worden. 

In februari behaalde Maan de gouden status met het album. Later die maand mocht ze ook een Edison muziekprijs in ontvangst nemen in de categorie ‘beste Pop single van 2019’. Ook behaalde Maan een gouden status voor het nummer ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’.

Eind 2020 werd door streamingdienst Spotify bekend gemaakt dat Maan op de 28e plaats van meest gestreamde artiesten van 2020 in Nederland staat. 

Haar debuut album ‘Onverstaanbaar’ staat op nummer 13 in de Top 25 van meest beluisterde albums van 2020.  Verder staat Maan ook in het overzicht van meest gestreamde nummers van dit jaar; haar single ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ is namelijk terug te vinden op de 27ste positie van de lijst. 

De afgelopen jaren heeft Maan veel van haar dromen in vervulling zien gaan.  Zo was ze Ambassadeur van de Vrijheid in 2019 en heeft ze in korte tijd een indrukwekkende festival line-up op haar naam gezet, met o.a. festivals als Pinkpop, Concert At Sea, Paaspop en Vrienden van Amstel. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Maan?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Maan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Maan.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Maan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Maan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Davina Michelle

Kris Kross Amsterdam

De Jeugd van Tegenwoordig

Aanvraagformulier Maan

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens