Maak uw perfecte plaatje

Wilt u Maak uw perfecte plaatje boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Maak uw perfecte plaatje vindt u hier op deze pagina.

Na het succes van het tv-programma Het Perfecte Plaatje kunt u nu ook uw bezoekers uitdagen om hun eigen perfecte plaatje te schieten in uw winkelcentrum. Een goede foto maken is een echte kunst. Met behulp van onze green screen fotograve hebben uw bezoekers de mogelijkheid om hun eigen perfecte plaatje te schieten. Onze fotograve levert verschillende achtergronden waar uw bezoekers uit kunnen kiezen. Gedurende 4 uur is onze fotograve aanwezig en kunnen uw bezoekers zich wagen aan de kust van fotografie. Zij mogen zelf proberen om een zo mooi mogelijke foto te maken van hun vriend, vriendin, vader, moeder, zoon, dochter, etc. Na afloop zal er door onze fotograve een winnaar worden gekozen. Deze winnaar krijgt zijn of haar winnende foto op een verrassende manier thuisgestuurd en de winnende foto kunt u op uw sociale media plaatsen.

Configuratie:

  • Green screen
  • Fotograve
  • Decoratie (banners)
  • Winnende foto op verrassende manier thuisgestuurd
  • Afgedrukte foto’s (geprint)

Wilt u meer weten over Maak uw perfecte plaatje?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Maak uw perfecte plaatje is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Maak uw perfecte plaatje.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Maak uw perfecte plaatje ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Maak uw perfecte plaatje zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Maak uw perfecte plaatje

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens