Muziek

luv’

Wilt u luv’ boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van luv’ vindt u hier op deze pagina.

Een zorgvuldige selectie in de tweede helft van de 70er jaren resulteerde in de start van de meest succesvolle damesgroep aller tijden: LUV’was geboren.

Mede dankzij het destijds spraakmakende TV programma Waldolala en de gelijknamige hit liet de eerste écht grote klapper niet lang op zich wachten: De release van “The Greatest Lover” zorgde voor een nr-1-schokgolf in heel Europa en ver daarbuiten…Een fenomeen was geboren.

Het ijzer smedend als het heet is volgde er in moordend tempo TV shows in heel Europa met direct de tweede nummer 1 hit in successie: “Trojan Horse” die eveneens naar de nummer 1- positie knalde,ondersteund door wederom één van de geweldige videoclips waar zelfs André van Duin zijn medewerking aan verleende.

Wat vervolgens onmogelijk uit kon blijven,gebeurde dan ook:Ze kregen de erkenning in de vorm van de Conamus Exportprijs als beste export product van Nederland ná de tulp.

Zo beheerste LUV’ de internationale hitparades verkochten miljoenen platen en om de broodnodige tijdwinst te boeken verplaatsten ze zich per privéjets en limousines welke overal klaar stonden om ze op te vangen. Zelfs werd er met de Concorde naar Mexico gevlogen toen “Yes I Do” de nummer 1 positie daar had bereikt en hun aanwezigheid dringend gewenst was i.v.m. televisie shows en interviews.

De wereld lag aan hun voeten,er werd samen opgetreden met wereldsterren als o.a. Tom Jones,James Last,Andy Gibb en Boney M. Ook op Nederlandse bodem had LUV’ o.a. veel succes als surpriseact bij de Toppers.

Het kon blijkbaar niet op,want deze triomftocht voor 3X 55.000 bezoekers resulteerde weer in een uitnodiging om op Curacao DÈ surpriseact te worden tijdens een spetterend oudejaarsfeest in de daar grootste openlucht discotheek.

Vanzelfsprekend zijn de wanden van de dames thuis behangen met gouden en platina platen dankzij de verkoop van miljoenen verkochte exemplaren..!

Alsof er geen ingelaste pauzes hebben plaatsgevonden is LUV’ momenteel weer volop actief getuige de recente optredens tijdens de afgelopen Gaypride, het Arnhemse Gelredome,de Harbour Club in Amsterdam en Club 54 in het Sportpaleis te Antwerpen, samen met o.a. Earth, Wind & Fire.

Een optreden van LUV’ staat borg voor een ongekende dynamiek,gezelligheid en plezier dankzij het enorme meezing gehalte van uitsluitend hits zoals o.a. Waldolala,The Greatest Lover, My Number One, Yes I Do, Trojan Horse, Casanova,etc.

Wilt u meer weten over luv’?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over luv’ is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van luv’.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over luv’ ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over luv’ zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier luv’

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens