Artiesten, Seizoenen

Ludwig Schwalbe

Wilt u Ludwig Schwalbe boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ludwig Schwalbe vindt u hier op deze pagina.

Ludwig Schwalbe is de Duitse Schlagerstar welke op ieder Oktoberfest de stimmung brengt. Ludwig is zo Duits als het maar zijn kan… Hij neemt je mee in de geweldige sfeer die je zo vaak in Beieren, Oostenrijk en nu dus ook in Nederland aantreft!

Wilt u meer weten over Ludwig Schwalbe?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ludwig Schwalbe is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ludwig Schwalbe.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ludwig Schwalbe ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ludwig Schwalbe zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ludwig Schwalbe

Gegevens van het optreden

Contactgegevens