Artiesten

Lucien

Wilt u Lucien boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lucien vindt u hier op deze pagina.

Lucien is een van de weinige in Nederland die zingt en zichzelf begeleidt op een elektronische vleugel.

Voor stijl, klasse en allure haalt u met Lucien de juiste persoon in huis. Na een afgeronde conservatorium studie is dit talent uitgegroeid tot een zeer vakkundig en bedreven artiest die met zijn allround muziek vanaf de jaren 60 t/m het heden, absoluut een afwisselend en gevarieerd programma kan brengen.

Repertoire, kleding en geluidsniveau worden geheel aangepast
 aan de wensen van de opdrachtgever. Inclusief mini vleugel.

Wilt u meer weten over Lucien?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lucien is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lucien.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lucien ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lucien zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Lucien

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens