Love boat

Wilt u Love boat boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Love boat vindt u hier op deze pagina.

The Love Boat promises something for everyone!

Al bij de hartelijke en nautisch verantwoorde ontvangst worden de gasten geportretteerd in de zo romantische Love Boat-patrijs-poort omringt met de voltallige crew! Dit voor de tastbare herinnering aan de komende gegarandeerd memorabele avond.

Goed- en breed-lachse captain MaCleans en zijn bemanning bieden al hun passagiers een cruise-festijn wat lang in ieders geheugen gegrift zal blijven. Met muzikale en visueel sterk tot de verbeelding sprekende ingrediënten worden de feest-lustigen verrast met een repertoire van alle tijden. Romantiek en Nostalgie vieren als Eb en Vloed hoogtij. Tevens krijgt men de mogelijkheid gedurende de hele avond zich te laten metamorfoseren door een stylingteam gespecialiseerd in haar/make-up gericht op echte Glitter-glamour & Gala. Gegarandeerd met red-carpet- waardige resultaten! Zo wordt men op ieder niveau klaargestoomd op de Mega Disco-party die de Love-Boat-DJ plus evt. de Disco Diva Cindy voor alle aanwezigen in petto heeft.

Dit alles onder het toeziend oog van een Captain die de interactie niet uit de weg zal gaan om de avond een speciaal en voor ieder gezelschap uniek tintje te doen geven.

Set a course for adventure. It’s an open smile on a friendly shore!

Wilt u meer weten over Love boat?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Love boat is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Love boat.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Love boat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Love boat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Love boat

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens