Entertainment, Muziek

Lotte & Frenk

Wilt u Lotte & Frenk boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lotte & Frenk vindt u hier op deze pagina.

Lotte & Frenk, beter bekend van coverband Tilt, zijn vanaf heden ook te boeken als muzikaal duo. Frenk is al jarenlang frontman van Tilt, een toenmalige jongensdroom die inmiddels al sinds jaar en dag aan de top van de muziekwereld meedraait. Ook Lotte is sinds een aantal jaar als zangeres actief bij Tilt, een band die tevens bekend staat om het begeleiden van veel grote Nederlandse artiesten en door hun jarenlange ervaring en brede repertoire geschikt zijn voor vrijwel iedere festiviteit.

Het duo Lotte & Frenk is voornamelijk gericht op het muzikaal vermaken van het publiek. Wat men van Tilt gewend is, kan ook van dit duo verwacht worden. Van een gezellige middag in de kroeg tot een carnavalsavond in een volle zaal, Lotte & Frenk maken overal een feest van en brengen hun passie voor muziek dan ook moeiteloos over op het publiek. Een breed repertoire en goede geluidsapparatuur zullen hierbij niet ontbreken. Het enthousiasme van het tweetal is aanstekelijk en door hun veelzijdigheid weten ze elke keer weer de juiste sfeer te creëren. Met Lotte & Frenk ben je zeker van een gezellige avond!

Wilt u meer weten over Lotte & Frenk?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lotte & Frenk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lotte & Frenk.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lotte & Frenk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lotte & Frenk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Woody Moods

2 Unlimited

De Deurzakkers

Duo Bakboord

El Duo

Aanvraagformulier Lotte & Frenk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens