Muziek

Los Guantanamero

Wilt u Los Guantanamero boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Los Guantanamero vindt u hier op deze pagina.

Los Guantanameros  heeft ook een versie met een Paraguayaanse harpist of met Blazer :

Met virtuoos harpspel, opzwepende percussie, aanstekelijke gitaarbegeleiding gecombineerd met passionele zang neemt Los Guantanameros u onder andere mee naar de pampa van Argentinië, de watervallen van Iguazu in Paraguay en de Llanos van Venezuela. Naast traditionele nummers hoort u vele bekende Latijns-Amerikaanse en Spaanse klassiekers voorbij komen welke altijd garant staan voor een sfeervolle invulling van uiteenlopende gelegenheden.

Wilt u meer weten over Los Guantanamero?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Los Guantanamero is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Los Guantanamero.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Los Guantanamero ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Los Guantanamero zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Los Guantanamero

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens