Los Chumbitos

Wilt u Los Chumbitos boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Los Chumbitos vindt u hier op deze pagina.

Het duo Los Chumbitos is een akoestisch zang/gitaar duo dat bestaat uit de broers Juan en Antonio Ruiz Fernandez uit Granada (Zuid-Spanje). Voortkomend uit een artistieke familie, hebben zij daar al op jonge leeftijd samengewerkt met bekende artiesten uit de wereld van de flamenco en de flamenco-popmuziek.

Dit professionele duo treedt al jarenlang op bij verschillende gelegenheden, zoals: culinaire en culturele evenementen, bedrijfsfeesten, vakantieparken, Holland Casino’s, hotels, partyschepen, recepties, bruiloften, theaters enz. Hun repertoir bestaat uit een grote verscheidenheid aan Spaanse muziek, Gipsy en Latijns-Amerikaanse muziek.

Het aantrekkelijke van dit duo is hun breed spectrum aan stijlen; zo kunnen zij bij elke sfeer een gepast stuk live-muziek bieden dat uiteenloopt van romantische achtergrond muziek tot gepassioneerde, temperamentvolle dansnummers. Wilt u op uw feest een zonnige en hartverwarmende sfeer dan is het aanbevelenswaard dit door Los Chumbitos te laten doen.

Wilt u meer weten over Los Chumbitos?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Los Chumbitos is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Los Chumbitos.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Los Chumbitos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Los Chumbitos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Los Chumbitos

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens